CANTATA “El ratolí electrònic”

El passat dissabte, 16 de maig, uns 120 cantaires de cinc escoles diferents ens vam trobar al poliesportiu per participar en la cantata “El ratolí electrònic”. Aquest any ha estat a la nostra localitat  en motiu del 50è aniversari de l’escola.

Feia ja uns mesos que a les classes assajavem i preparavem l’esdeveniment, i var ser tot un èxit.

Donem les gràcies a les escoles participants: CEIP Albirka d’ Arbeca, CEIP El Sitjar de Linyola, CEIP Francesc Arenes de Golmés, CEIP Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i la nostra escola.També agraïr la dedicació de les mestres especialistes de música que ho han fet possible.

A les 4  del mateix dissabte ens vam trobar tots per fer un assaig general amb els músics. Erem tanta colla que l’escenari quedava un xic petit. La mica de calor que ens va acompanyar la darrera estona d’assaig va ser ràpidament oblidada quan ens van repartir berenar i beure. L’ estona d’esbarjo abans del concert vam aprofitar-la per fer noves amistats amb nenes i nenes d’altres pobles.

Ens vam mudar amb unes samarretes virolades amb el logotip del 50è aniversari i … a cantar!

Dos personatges i una narradora feien de fil conductor entre cançó i cançó. Aprofitem aquest espai per agraïr-los la seva participació. La Montse Teixidó, la Carme Jové i en Francesc Balcells, van posar-hi un toc tan càlid i especial que ens van fer riure i emocionar a tots els allí presents.

La feixuga tasca dels preparatius queda ràpidament relativitzada quan l’espectacle acaba i el públic pica de mans satisfet.

Sentir un cor tan nombrós de nens i nenes cantant plegats va ser una esplèndida experiència que tenim  intenció de repetir en propers cursos.

Ens trobem en la següent cantata!



BubbleShare: Share photosEasy Photo Sharing

Deixa un comentari